Kanskje det er veien

IMG_1604.JPG

Det er rett som det er at jeg får spørsmålet om hvorfor jeg går til Roma. Det er ikke noe enkelt svar på det. Det er bare noe jeg har drømt om lenge og som jeg har tenkt at når jeg får bedre tid så skal jeg gjøre det. Nå har jeg et hav av tid 🤗 Pensjonist.

Det å vandre gjennom Europa møte mennesker og se hvordan andre lever og få en forestilling om hva de bruker livene sine til, kanskje det kan gi meg noen svar på min søken.

Jeg har alltid vært opptatt av eksistensielle spørsmål og har flere ganger stilt spørsmål med hva som kan være meningen med livet.  

Hva er målet og hensikten har jeg blir spurt om. Kanskje jeg kan gi svar på det når jeg har kommet frem, vet ikke. Kanskje det er veien 💚

Jeg har god tid til å reflektere.

Det som skremmer meg litt er alt det søppelet jeg klarer å produsere i løpet av en dag og mesteparten er plast. 

IMG_1752.JPG

Noe annet er hvor lite jeg egentlig trenger i hverdagen. Nice or need  

 

En annen ting er at jeg kjenner hvor godt jeg trives med meg selv. Jeg liker stillheten og roen, det å være alene. Føler meg litt av og på noen ganger. Da jeg også ønsker å være en del av en helhet.  Vet ikke hvordan jeg skal få forklart det på annen. Nærhet - avstand. 🙏

IMG_1666.JPG

Nå klør det i bena etter å begynne å gå. Hvile har vært nødvendig og jeg skjønner at skal drømmen min bli til virkelighet, så må jeg ta vare på meg selv og lytte nøye til kroppen. Det er ikke mange ukene igjen nå så er jeg i Roma👍