11 uker igjen av vandring gjennom Europa

Nå har jeg gått over 50% av planlagt vandring (22 uker) og dette er jo bare helt fantastisk om kort tid er det  Østerrike og Italia som står for tur. 

Jeg skal være så ærlig å si at det er vanskelig å motivere meg for videre vandring når jeg tenker at jeg skal gå like langt som til nå. Så hva blir nøkkelen for å nå Roma om 11 uker? 

FullSizeRender.jpg

Det blir å si som nasse nøff sier at dagen i dag er min favoritt dag. 

Så hva trenger jeg for å gjøre hver dag til min favoritt dag?

Det første som dukker opp er å kjenne etter hva jeg har behov for og hva jeg ønsker.  

FullSizeRender.jpg

Jeg trenger å være snill med meg selv og ikke skvise siste dråpe ut av meg, men ta tid til hvile. Det er kun jeg som presser meg selv.

FullSizeRender.jpg

Det neste jeg ønsker er å være mer nær naturen og stillheten. Utrolig hva som skjer når jeg tillater stillheten og naturen tale til meg. 

Nyte skjønnheten i det nære.  

FullSizeRender.jpg

Noen ganger føler jeg meg sårbar. Jeg er på fremmende jord, og er utenfor min trygge komforsone. Jeg ser at de hjelperne som har kommet på min vei har vært viktige. Min utfordring er å ta imot den hjelpen de tilbyr og takke. Jeg har nok i mitt liv til nå vært flinkere til å gi enn til å ta imot og takke.  

FullSizeRender.jpg

Det er vanskelig for meg nå å forklare dere som spør hva som er hensikten og målet med vandringen eller hva som motiverer meg.💚 Det er litt sånn i tåka. 

Det eneste jeg vet er at dette er viktig for meg nå. Det føles meningsfylt og er godt for meg.🦋Så lenge jeg føler det sånn så fortsetter jeg. 👏

Kanskje jeg sitter igjen med flere spørsmål enn svar når turen er over? Hvem vet?