Onsdag 6.sept. Rietze- Wipshausen-Harvesse-Wendeburg -Braunschweig

I dag er har jeg navigert meg etter skiltene for sykkelvei og da blir det mye asfalt. Strekningen mellom Rietze og Wipshausen var riktignok på skogsvei.  

IMG_2090.JPG

Det er ofte personer som lufter hunden eller mosjonister på el-sykler som jeg møter. Eller som her noen kyr.  

FullSizeRender.jpg

Frokosten ble inntatt på et bakeri i Wipshausen, sånn en time etter at jeg hadde startet dagens vandring.  

IMG_2094.JPG

Det er første gang jeg ser en plakat på en kirkevegg hvor det stor at kirken er åpen. Oftes er kirkene sengt.  

IMG_2104.JPG

Da jeg kom til Wendeburg hvor det var en matbutikk, men ingen cafe så møtte jeg Mariann og hennes hund. Hun inviterte meg hjem på kaffe slik at jeg kunne spise maten min hos henne. Siden hun bodde like ved og det hadde begynt å regne nokså mye så takket jeg ja. Det viste seg å bli et bekjentskap jeg sent vil glemme.  

Hun viste meg rundt i området og hva de selv var stolte av der.

Hun viste meg rundt i området og hva de selv var stolte av der.

 

IMG_2107.JPG

Som stedet Bortefeld. Hvor de med mye penger tydeligvis bodde.  

Etter noen meget kaotiske timer med en meget kaotisk Mariann rundt meg var det godt å komme til Braunschweig og møte Berit på jernbanestasjonen. Hun er nå tilbake og skal gå sammen med meg en hel uke - Lykke👏👏 

Etter noen meget kaotiske timer med en meget kaotisk Mariann rundt meg var det godt å komme til Braunschweig og møte Berit på jernbanestasjonen. Hun er nå tilbake og skal gå sammen med meg en hel uke - Lykke👏👏