Mandag 25.sept Bad Neustadt - Münnerstadt

Dagen i dag har vært en god dag. God for vandring og god for menneskemøter. 

FullSizeRender.jpg

Høsten setter sitt preg på naturen. Jeg liker høsten og skiftningen i været.  

FullSizeRender.jpg

Jeg startet litt senere enn jeg vanligvis bruker siden jeg hadde så kort etappe, kun 15 km. Rhönklubs med Michael Weiss i spissen har gjort en god jobb med merkingen av ruten. 🙏

Nå går Marienweg (Jacobsweg) og Via Romea sammen et stykke har jeg forstått. 

Nå går Marienweg (Jacobsweg) og Via Romea sammen et stykke har jeg forstått. 

Veien gikk langs en flyplass.  

Veien gikk langs en flyplass.  

IMG_2816.JPG

Denne utsiktsposten er rett før en går inn til Müllerstadt.  

FullSizeRender.jpg

Bilder fra den katolske kirken St.Maria Magdalene i Müllerstadt.  

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Jeg bodde privat hos Lisbeth Düring natt til tirsdag og vi to fikk en god prat sammen. Hun mistet sin mann plutselig i våres. Han ble 61år. Hun sa da jeg dro, kan du ikke bare bli her en stund til. Det er jo hyggelig å høre. 

Svigerdatter Yvonne og hennes barn Annemarie, Elisa og Leon. Flotte skjønne mennesker som inkluderte meg med en gang. Yvonne er operasanger og jeg viste henne NRK sitt program Stjernekamp fra sist lørdag hvor opera var tema. Hun ble imponert over flere av utøverne og litt lattermild også. 

Svigerdatter Yvonne og hennes barn Annemarie, Elisa og Leon. Flotte skjønne mennesker som inkluderte meg med en gang. Yvonne er operasanger og jeg viste henne NRK sitt program Stjernekamp fra sist lørdag hvor opera var tema. Hun ble imponert over flere av utøverne og litt lattermild også. 

FullSizeRender.jpg

Kveldstur med hunden. Den er snart 14 år gammel.