Onsdag 20.sept og torsdag 21.sept. Schmalkalden-Meiningen

IMG_2585.JPG

Onsdagen startet som en utrolig fin dag for vandring.  Det startet også med mye stigning. Det høyeste i dag var på 780 meter. 

IMG_2605.JPG
IMG_2606.JPG

 

Bergsee er et vakkert utfartssted her i området og jeg traff flere på veien i dag. Bergsee ligger litt utenfor ruten, men jeg ble anbefalt å ta den avstikkeren av ei jeg møtte.  Jeg har fulgt Rennsteig-Wanderweg det meste av dagen i dag. 

Utsikten var utrolig i dag.  

Utsikten var utrolig i dag.  

Obs. Her var det et pilegrimsmerke. En må ha øyne med seg for å se for å si det sånn. 

Obs. Her var det et pilegrimsmerke. En må ha øyne med seg for å se for å si det sånn. 

Her nærmer jeg meg Floh-Seligenthal ca 340 moh og nedstigning kjentes i føttene.  

Her nærmer jeg meg Floh-Seligenthal ca 340 moh og nedstigning kjentes i føttene.  

Etterhvert kom jeg meg til Schmalkalden. Her er huset hvor Martin Luther en gang bodde.  

Etterhvert kom jeg meg til Schmalkalden. Her er huset hvor Martin Luther en gang bodde.  

FullSizeRender.jpg

Beviset står skrevet her hvitt på svart.  

FullSizeRender.jpg

Enda en vakker bygate. 

Endelig kom jeg til Ingola og Andreas og deres to skjønne døtre, her representert med Lisa. De ga uttrykk for at syntes det var veldig hyggelig å ha meg på besøk. Ingola hadde hørt fra  en venninne at det hadde vært på radioen at det var en kvinne som gikk fra Oslo til Roma. Tenk at det var meg.  👏👏  Radio og i avisa- hva skjer a. 

Endelig kom jeg til Ingola og Andreas og deres to skjønne døtre, her representert med Lisa. De ga uttrykk for at syntes det var veldig hyggelig å ha meg på besøk. Ingola hadde hørt fra  en venninne at det hadde vært på radioen at det var en kvinne som gikk fra Oslo til Roma. Tenk at det var meg.  👏👏  Radio og i avisa- hva skjer a. 

FullSizeRender.jpg

Det ble tidlig start på dagen i dag torsdag siden familien skulle på jobb og skole, men det var greit. Så kl. 07.15 var jeg igang.  

IMG_2645.JPG

Ikke like lett å finne sti og vei så i dag var jeg avhengig av goggle Maps. Jeg surrer jo til tider rundt alene i de tyske skoger. 

FullSizeRender.jpg

Her er jeg kommet meg til Wallbach og det jeg traff på der var en 4-5 katter. 

FullSizeRender.jpg

Etterhvert krysset jeg elven Werra og kom til Walldorf. 

FullSizeRender.jpg

Her er Meiningen statskirke. 

FullSizeRender.jpg

Nå har jeg kommet meg til dette hostel-pensjonat. En underlig "skrue" som driver stedet. Han glemte å nevne for meg at varmtvannet var skrudd på mellom 18-22 og jeg som da tok en dusj da jeg kom kl.16 fikk en kalddusj.