Fredag 15.sept.

FullSizeRender.jpg

 Det ble en merkelig start på dagen siden mobilen hadde gått i svart og klokka den har jeg jo mistet. Jeg var derfor usikker på hva tiden kunne være da jeg våknet. Selv kirkeklokkene var tause i denne landsbyen.

FullSizeRender.jpg

Jeg kom meg etterhvert til Straussberg og Elkjøp. Det viste seg at det var feil på ladeledningen og dette er andre ledningen som har blitt ødelagt. Bare tanken på å bruke 700 euro på en ny iPhone satte en støkk i meg. Heldigvis slapp jeg det.  

FullSizeRender.jpg

Måtte bare ta bilde av dette flotte orgelet i Sonderhausen kirke.  


FullSizeRender.jpg

Det er ikke akkurat hverdagskost å se en gjeter passe på sauene. 

IMG_2443.JPG

Det har blitt 23 km i dag. Jeg kan merke at jeg har fått nye støvler ved at det verker under fotsålene.

Nå er jeg i Ebeleben og her har jeg tenkt å være i to dager trenger hvile.