5-6 august fra Kragerup -Sepstrup til Norhoved

Jeg går nå på andre dag sammen ned mine tyske venner. Det er helt utrolig hvor hyggelig vi har det sammen

IMG_0962.JPG

Her står vi utenfor herberget i Kragerup. Elsbeth og Marco blir kjørt til neste sted siden det har blitt for mange inntrykk for Elsbeth på 89år. Vi andre tar ut på vandring sammen.  

IMG_0963.JPG

Været får vi ikke gjort noe med, det er som det er.  

FullSizeRender.jpg

Siden Stefan har gult trekk på sekken så blir det vår sol i dag, vi som går bak.  

IMG_0968.JPG

Væskebalanse viktig og solen er fremme. 

FullSizeRender.jpg

Her traff vi på jagermeister him self.  

IMG_1007.JPG

Her er Mikael. Han er dansk og går alene. Vi alle spist middag sammen nå i to dager (jeg sto for maten i dag). Siden vi alle er opptatt av meditasjon og mindfullness så har vi meditert sammen og hatt dype samtaler om livet og det å være på vandring.  

IMG_1036.JPG

Måneskinn over Sepstrup camping.   

IMG_1043.JPG

Søndag en ny vandredag. Jeg hadde tenkt å ta søndag som hviledag, men siden de tyske reiser hjem på onsdag så velger jeg å ta hviledag på onsdag i stedenfor. Da har vi også kommet frem til Jelling en litt større by.  

IMG_1058.JPG

Bjørg Hagevang vippset meg penger til et godt måltid og det måltidet ble lunsjen i dag. Takk til deg Bjørg det var utrolig snilt 

IMG_1059.JPG

Danskene kan mat og hygge. Det er ikke mange spisesteder som til nå har dukket opp på veien, men dette var virkelig et gourmetmåltid  

Stedet vi spiste på het Vrads station. Riktignok kostet det oss to ekstra km å komme dit, men det var verdt hvert skritt.  

Stedet vi spiste på het Vrads station. Riktignok kostet det oss to ekstra km å komme dit, men det var verdt hvert skritt.  

IMG_1072.JPG

Her er endel av dagens rute.