Dag 16 - 17 3.og 4.aug. Hald Ege - Thorning til Kragelund

Nå er jeg egentlig veldig stolt av meg selv at jeg klarer å holde humøret på topp selv om det regner mye og vind som nesten blåser en overende. Det gode med vinden er at den også gjør meg fort tørr de korte glimtende solen er fremme. 

IMG_0910.JPG

Etter en god natt søvn på hotell bar det videre mot Thorning. Gjørmete stier gjennom eikeskog og jeg ble litt engstelig for å skli på det gjørmete underlaget. 

IMG_0911.JPG

Her er jeg etter å ha gått opp og ned trapper 60 m.o.h. Vakker utsikt over Hald Sø 

IMG_0917.JPG

Hald Sø er 31 m dyp og en av Danmark dypeste sjøer. 

IMG_0922.JPG

Hos kjøpmannen på Skelhøje ble jeg godt mottatt og deilig kaffe og  

IMG_0924.JPG

Dansk wienerbrød.  

FullSizeRender.jpg

Endte i går her på Torning herberget og her har jeg truffet fire hyggelig tyskere. Elsbeth på 89år, ekteparet Stefan og Erbrou og flotte Marco.  

IMG_0927.JPG

Dagen i dag var meningen at vi skulle gå videre, men siden Elsbeth fikk et illebefinnende så valgte de andre å ta henne til lege og startet derfor etter meg. Marco og Elsbeth har bestemt seg for å ta buss eller taxi mellom herbergene istedenfor å dra hjem. I morgen vil derfor vi tre andre vandre videre.  

IMG_0942.JPG

Dagens rute.  

FullSizeRender.jpg

Nå sitter vi her i Kragelund pilgrimsherberge og drikker vin.  

IMG_0921.JPG

Dagens sitat som jeg fant på oppslagstavlen hos kjøpmannen i skjehøje.