Tirsdag 29.aug Scheessel- Bellen-Visselhövede

Da jeg forlot Scheessel denne tirsdag morgen så var det naturlig å stikke innom kirken

IMG_1879.JPG
IMG_1882.JPG

Altertavlen i marmor var helt fantastisk.  

IMG_1890.JPG

Jeg kom meg greit ut av landsbyen og fulgte beskrivelse jeg hadde i boka.  

IMG_1912.JPG

Selv med god beskrivelse av hvilke gater jeg skulle ta og med mangel på pilegrimsmerking så klarte jeg i dag igjen å gå feil. 5 km ekstra ble det.  

IMG_1896.JPG

Det sto også at jeg ville komme til et supermarkt og lenge trodde jeg at det var dette, men heldigvis så dukket det opp et større hvor jeg fikk kjøpt meg en kaffekopp. Utrolig så godt kaffe smaker når det er sjelden å få tak i. 

IMG_1907.JPG

I naturreservatet var det mye informasjon om dyreliv der, men ingen tegn til pilgrimsveien.  

Kirken i Visselhövede

Kirken i Visselhövede

Da jeg endelig kom til Bellen og letet etter et sted for natten, så stanset en ung jente og lurte på om jeg trengte hjelp. Hun kunne fortelle at i Bellen var det ingen overnatting, men hun visste om et hotell i nærheten der hun bodde. Hun ville kjøre meg dit. Så nå er jeg på et koselig hotell i Visselhövede og betaler 50 euro. Hvis jeg hadde booket via booking.com så ville det kostet meg 1200kr.  Det lønner seg tydeligvis å ta direkte kontakt. 

Jeg er nå utenom etappeplanen så i morgen må jeg navigere meg tilbake igjen.  Da er det Neuenkirche og Soltau som jeg skal gå til. Har allerede funnet overnatting i Soltau godt hjulpet av damen i resepsjonen her på hotellet. 

IMG_1895.JPG

Kanskje like greit at jeg er gående🤗 Været er forresten helt strålende. 💚