11.aug. Fra Bindeballe til Ølgård Randbøl

Startet som en glad vandrer denne morgen og med raske skritt satte jeg avgårde. Plutselig slo en tanke ned i meg. Har ikke jeg gått her tidligere? Jada, så etter 3 km måtte jeg snu og gå tilbake. 6 km er irriterende mye og siden jeg bør prøve å være venner med meg selv og heller ikke hadde noen andre å skylde på så var det bare å starte på nytt med friskt mot. 

IMG_1251.JPG

noen bilder ble det i dag. Her Bindeballe stasjon.  

Dette er Slotsberg og derfra utsikt over et av de smukkeste naturområder i Danmark.  Da er det godt å vite at jeg har passert stedet tre ganger. 

Dette er Slotsberg og derfra utsikt over et av de smukkeste naturområder i Danmark.  Da er det godt å vite at jeg har passert stedet tre ganger. 

IMG_1264.JPG

Det brutale livet. Denne så jeg ikke i går da jeg gikk samme strekningen. 

FullSizeRender.jpg

så endte vandringen i dag her på Ølgård. Jeg har gått 12km tilsammen i dag og i morgen vil bli en lengre dag, trur eg.  Det er stille her nå og det er greit.