Dag 9 Løgstør til Hornum

Tøff dag i dag. Det har regnet nokså mye og da har jeg lett for å bli kald. Vi hadde en fin natt på campingen etter at jeg fikk "grint" meg til et annet sted å sove enn hva vi først fikk tildelt. Den første hytten var så skittent at jeg rett og slett ikke kunne være der. Så derfor fikk vi en flott campingvogn å sove i.  

IMG_0634.JPG

Kunst fra Løkstør. Tror det het gammel tid møter ny.  

IMG_0635.JPG

klokken er 9 på morningen og kirken er åpen. Sjeldent å oppleve.  

IMG_0637.JPG

Flott kirke.  

IMG_0643.JPG

Himmerlandsruten som også er Hærvejen, Pilegrimsleden og noen steder også kjærlighetsvejen. 

Veien er bygd over der den gamle jernbanen gikk. 

IMG_0642.JPG

Det har regnet i bøtter og spann. Sjelden vi fant en benk å sette oss ned på. Anette står på, hyggelig bekjentskap 

IMG_0651.JPG

Fortællerbænk var det flere av på endel av strekningen. Det lå på benken informasjon om området.  

Informasjonen som lå på benkene

Informasjonen som lå på benkene

IMG_0658.JPG

Solen tittet frem igjen. Vi har fått en grei hytte i dag. Vi har hatt hakkebøf, spisskål og nypotet til middag. 

Dagen i dag har vært tøff syntes jeg. Føttene brenner. Jeg har nå gått i 9 dager uten hviledag. I morgen skal vi gå til Aars og det er ca 10 km herfra. Der ønsker jeg å være en ekstra dag før jeg går videre så jeg får hvilt skrotten. 

Det ble 24.9 km i dag og ca 27500 skritt.