7 dag

IMG_0528.JPG

Alt ordner seg for snille jenter. Etter en god natt søvn og en hærlig frokost her på Hotel Højgaarden og godt hjulpet av eier Niels Olesen har jeg funnet et sted for natten. I natt skal jeg sove på en sovesal på Ferritslev vandrehjem og er da tilbake på Hærvejen.

IMG_0526.JPG

Deilig frokost eller morgenmad som de sier her i Danmark. 

IMG_0437.PNG

Så er de i gang på jobben med å gå sammen med meg til Roma. Gleder meg til å følge med og jeg kjenner varmen helt hit👏👏

IMG_0538.JPG

Kom til en stengt kirke i dag også. Dette er Kollerup kirke.  

IMG_0544.JPG

I natt blir jeg å sove på sovesal 43 og tenk at nå har en pilegrim med navn Anette kommet og hun skal gå samme rute som meg til Viborg. Hun har allerede skaffet oss overnatting til  neste natt I Løgstør. 

Ellers så kom min eldste sønn, som også administrere min blog med disse kloke ord i dag:

Litt motgang på turen blir du bare sterk av . Viktig at du tar det i ditt tempo. Det har jo ikke noe hastverk😊

IMG_0541.JPG

Denne statuen står utenfor gymnaset i Fjerritslev. Tror det skal forestille en ugle.

i dag ble det 11 km og 17300 skritt.