Dag 4 Sandefjord - Larvik

Siste dag som pilegrim i Norge for denne gang, og kanskje den tøffeste etappen til nå. Regn og asfalt har preget dagen. Måling viser 22,3 km og nesten 31000 skritt. Ikke en benk eller busskur på veien hvor vi kunne hente oss inn. Vi fikk hvilt oss på Coop på Tjølling og spist og drukket litt.😊👍👍👍

Det at jeg måtte nå fergen til Hirtshals var et stressmoment, men vi klarte det👏👏

IMG_0448.JPG

Sandefjord kirke i bakgrunnen.  

IMG_0443.JPG

Fredrik like positiv og omsorgsfull. Nå er han på vei tilbake til Sauda og jobb.  💕👍

......endeløs landevei der...🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️ 

......endeløs landevei der...🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️ 

IMG_0439.JPG

Nå sitter jeg avslappet på fergen. Det er rolig sjø og ca kl. 21.30 er jeg på B&B hos Connie i Hirtshals.  

I morgen skal jeg prøve å komme meg til Lønstrup hvor jeg også skal ha en etterlengtet hviledag.