Første dag på en lang vandring

Da er jeg i gang. Etter at jeg i morges fikk "finpusset" leiligheten for utleie så bar det avgårde. Siden jeg i pinsen gikk etappen Haslum- Tanum -Asker -Drammen så begynte min sønn Fredrik og meg med å kjøre til Sande. Vi gikk innom menighetskontoret og der traff vi ansatte som var meget behjelpelig med å guide oss på riktig vei. Vi sender en takk til kirkeverge Svein Beksrud, sekretær Kari og gravplassmedarbeider Ole Jørgen Storli, samt sogneprest Benedicte Aass. Selv med god veiledning så klarte vi ikke finne mer enn ett pilegrimsmerke og vi gikk oss bort. Til slutt endte vi på kyststien til Holmestrand. Siden jeg hadde feilberegnet avstanden til Rørestrand camping ( som er i Horten og hele 650kr med taxi unna). I morgen er en ny dag og takk for det. Vi har tatt et kveldsbad og kjenner på tretthet. 

Ut av døra hjemme og forhåpentligvis skal jeg ikke gå inn den føra før etter jul en gang.  

IMG_0368.JPG

Fredrik på jakt etter et sted å bo

IMG_0351.JPG

Hyggelig møte med ansatte på kirkeligfellesråd i Sande

IMG_0370.JPG

Eneste pilegrimsmerke vi fant i går.