22 dager til jeg begynner på min vandring

Nå løper tiden i rekordfart. Jeg holder på med å gå inn skopar nr.2 og trener ukentlig. Leiligheten skal klargjøres for evt utleie. Ruten gjennom Danmark er klar og vil bli lagt ut her på bloggen med det første.

Jeg har vært aktiv på sosiale medier og har allerede blitt kontaktet av tre journalister som syntes dette er interessant. Det som er viktig for meg er at dette er min vandring og at jeg skal gjøre dette i mitt tempo og på min måte.

Jeg ble spurt her om dagen om hva jeg gledet meg mest til og da kom det helt spontant; det å  stå opp hver morgen og starte med å gå. Jeg skjønner at det å gå pilegrim er meget utbredt og jeg har allerede fått høre mange flotte historier om hvor personer har gått og har tenkt å gå. Vil nesten kalle det for et "pilegrimssamfiunnet" der ute. Det virker som dette er noe som forener folk over hele verden. Utrolig spennende.

Den siste uken har vært mye fokus på avslutninger. Det å si adjø til gode kolleger og vite at nå er det et nytt kapittel i livet mitt som skal skrives er både vemodig og utrolig spennende. Det å være 65 år er bare et tall og det at jeg har muligheter til å følge drømmen min er stort.