Forberedelsen er godt i gang.

Nå skjer det mye på en gang. Da formen kanskje ikke er helt på topp så kontaktet jeg Gnist Trening og Helse i Bærum. De syntes det var så interessant at jeg skulle gå fra Haslum til Roma at de ønsket å sponse meg med en personlig trener.

Benita er fysioterapeut og hun vil følge meg opp frem til jeg reiser. Det er fokus på kondisjon, styrke og balanse. Siden Benita er kostholdsveileder så får jeg veiledning på det også. Det er både morsomt og slitsomt med treningen, men jeg kjenner at det allerede har gitt meg bedre form og så er det så gøy. 

Hva slags sko er gode nok til å gå 3000km med, vel der strides de lærde. Jeg har vært innom flere butikker og lest om sko på nett. I dag fikk jeg kjøpt sko på Anton Sport på Bekkestua, godt hjulpet av ekspeditør Christian. Han ble så imponert over hva jeg skulle bruke dem til at han slo av over 400 kr og ba meg komme tilbake dersom jeg trengte mer utstyr, så skulle jeg få god pris.

I denne planleggingen treffer jeg så utrolig mange hyggelig mennesker som vil gi meg støtte.