14.11.17. Tirsdag Padova - Villa Molin- Battaglia - Monselice.

Nå har jeg gått i fire måneder og har tatt fatt på den femte. Jeg kar gått over 2000km og har 698 km igjen til Roma. Utrolig så fort det går nå på slutten. Jeg er i god form og gleder meg hver dag til å gå.   

FullSizeRender.jpg

Farvel til Padova. En by som jeg gjerne skulle ha utforsket nærmere.  

FullSizeRender.jpg

Ikke bare asfalt.  

FullSizeRender.jpg

Jeg gikk langs kanal Battaglia det meste av dagen. Det er mest asfaltert sykkelsti og syklene menn med utstyr i orden suser forbi, gjerne 2-4 i følge. 

FullSizeRender.jpg

Vakkert idag. Det var ca 16 gr. I løpet av dagen. 

En syklist stoppet meg i dag og spurte om jeg var på vei til Compostella de Santiago siden jeg hadde skjellet på sekken. Da jeg fortalt hvor jeg var på vei og hvor jeg kom fra så tok han av seg sykkelhansken for å kunne ta meg i hånden. Som han sa, jeg hadde hans dypeste respekt.  

FullSizeRender.jpg

Castello del Catajo. Det var stengt for omvisning da jeg gikk forbi.

Dette står på deres webside. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Ikke bare ved, men også på kanalen var det folk i dag.   

FullSizeRender.jpg

Her er noen bilder fra byen Monselice. Enda en vakker liten by.  

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Her bor jeg nå på et lite sjarmerende hotell. Hotel La Selce. Kan anbefales.