11.11.17 Bassano - Cartigliano- Tezze sul Brenta - Cittadella- Piazzola sul Brenta

Dagen i dag begynte bra, fortsatte elendig og endte godt til slutt. Det "årnæ sæ" (som vi sier i Fredrikstad) 

FullSizeRender.jpg

Via Romea sin rute er den rød linjen og den er merker med Romea klistrelapper. Vel rett etter San Lazzaro ble merkingen borte og ikke før jeg hadde kommet til Cartigliano at jeg skjønte at noe var galt.

FullSizeRender.jpg

Vel frem med GPS og den viste at dette var veien til Pizzola sul Brenta. Riktignok en afaltert vei hvor det var endel biltrafikk. Det har derfor blitt 25 km på asfalt i dag. Stå i grøftekanter og trekke pusten før jeg gikk videre. 

FullSizeRender.jpg

Bjeffende hunder har foruten susen av biler vært gjengangsmelodien i dag. 

 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Her spiste jeg lunsj. Det var toast og en kopp te som sto på menyen. 

FullSizeRender.jpg

Noe vakkert er å se. Der er 17 grader midt på dagen og palmetrær gjør susen.  

FullSizeRender.jpg

Dette er Giuliano Miatello han er klovnterapeut og var på vei til jobb i Padova. Han jobber med syke barn og var på vei til sykehuset. Han hadde egentlig dårlig tid, men da han så meg på veien så hadde han tenkt at jeg trengte hjelp. Han hadde derfor snudd og kjørt tilbake og sto og ventet til jeg kom forbi. 

Det at jeg trengte hjelp var helt sant. Jeg var så sliten, demotivert fordi jeg hadde gått så feil og med det påført meg flere km ekstra. Det "brente" under føttene og humøret heller mørkt. 

Giuliano spurte hvor jeg skulle og om han kunne kjøre meg dit? Han hadde selv gått pilegrim både fra Assisi til Roma og compostella Santiago.

En stor takk til flotte Giuliano som også ga meg en klovnenese med på veien. 

FullSizeRender.jpg

Jeg bor nå på B&B La Storara her i  Piazzola sul Brenta.

Det jeg sitter igjen med etter dagens vandring er at jeg trenger ikke bekymre meg, for ting ordner seg. Jeg møter de menneskene som jeg skal møte

Troen  på det gode i hver enkelt av oss blir forsterket for hver dag som går. Jeg føler at dette er essensen i min vandring. 💕 Menneskemøtene. 

FullSizeRender.jpg