Søndag 22.okt Oberammergau

Her i denne byen er det to butikker med bare julepynt og idag har jeg møtt en engel som heter Henny. 

FullSizeRender.jpg
95A45E1A-5B82-40F5-AB49-C7FE7B66A45B.JPG

Henny var en aktiv støttespiller for gruppen som gikk Pilgrim Grossing Boarder i 2015 (hun ber meg hilse deg Stein) og vil være det for meg også i de nærmeste dagene. Hun er også en lokal guide,  så i dag har jeg blitt guidet rundt i området. Her er vi ved Ettal kloster. 

FullSizeRender.jpg

I redsel for å fortelle feil om det kraftpunktet under denne lysekronen så gå heller inn og les på:

https://www.ammergauer-alpen.de/ettal/Media/Attraktionen/Kloster-Ettal

8E40FEF2-FA25-4045-A818-64FFBDB4C08D.JPG

Jeg fikk også møte Henny sine naboer. Lisa (Elisabet) og Schoisch Kronawitter. Lisa er fra Ålesund og kom til Tyskland for ca 30 år siden for å studere og har vært her siden.  

FullSizeRender.jpg

Neste oppsetting blir i 2020. Første gang det ble spilt var i 1634. Stykket har satt Oberammergau på verdenskartet. Salg av billetter starter våren 2018. Jeg har veldig lyst til å komme tilbake hit og overvære dette. Kanskje det er flere som har lyst? 

www.passionsspiele-oberammergau.de

Jeg sa innledningsvis at jeg hadde truffet en engel i dag. Dere som følger meg vet at jeg har gruet meg for å vandre i alpene. I dag får jeg et tilbud fra Henny. Hun vil gjerne kjøre ryggsekken min fra sted til sted de nærmeste dagene og skulle jeg ønske det så kan hun hente og kjøre meg også. Det er godt å ha denne sikkerheten og deilig å tenke på at jeg ikke skal bære en sekk på 8-10 kg, men bare ha en liten tursekk på ryggen de neste dagene.   Jeg opplever at jeg blir hjulpet frem av vennlighet og hjelpsomhet her i Tyskland. Nå har jeg kun 4 dagers vandring igjen i dette flotte landet. 🍀

Jeg sa innledningsvis at jeg hadde truffet en engel i dag. Dere som følger meg vet at jeg har gruet meg for å vandre i alpene. I dag får jeg et tilbud fra Henny. Hun vil gjerne kjøre ryggsekken min fra sted til sted de nærmeste dagene og skulle jeg ønske det så kan hun hente og kjøre meg også. Det er godt å ha denne sikkerheten og deilig å tenke på at jeg ikke skal bære en sekk på 8-10 kg, men bare ha en liten tursekk på ryggen de neste dagene.

Jeg opplever at jeg blir hjulpet frem av vennlighet og hjelpsomhet her i Tyskland. Nå har jeg kun 4 dagers vandring igjen i dette flotte landet. 🍀

 So don't worry be happy 😊