Mandag 16. okt og tirsdag 17.okt. Augsburg - Prittrichingen - Scheuring- Landsberg.

Jeg ble hentet mandag av Josef kl.09.00 utenfor fontenen ved St. James kirke i Augsburg. Det var bare å legge vekk Via Romea ruten, den duger ikke her. Som jeg forstår så følger Via Romea ruten - Via Claudia ruten og det er en sykkelvei langs trafikkert vei.  

IMG_3562.JPG

I tre dager nå skal jeg gå langs elven Lech og følge den Romantische straße.  

IMG_3564.JPG

Josef er en energibunt, først så parkerer han bilen i Prittrichingen som er dagens mål (23 km). Sykler inn og setter sykkelen ved St.James kirke. Følger meg ca 5 km så jeg kommer riktig. Så drar han inn til byen henter sykkelen og setter den i nærheten av Königsbrunn, byen han bor i. Så går han meg i møte slik at vi går inn til Prittrichingen sammen og så drar vi med bil henter sykkel og så drar vi hjem til han hvor jeg skal sove til neste dag.

Jeg skjønner godt at den mannen har snart gått på kryss og tvers over hele verden.

https://heirich.wordpress.com

IMG_3570.JPG

Jeg fant meg en restaurant underveis og ventet til han kom. Det syntes jeg var mest behagelig. 

IMG_3571.JPG

Vakkert og sol som varmet. 

FullSizeRender.jpg

Virkelig en vakker dag for vandring. 

FullSizeRender.jpg

Vi kom tilslutt til Prittrichingen og fra der dro vi hjem til Josef.  

FullSizeRender.jpg

Senere på kvelden inviterte han meg ut på restaurant og mens vi satt der så ordnet han overnatting til meg for neste dag.  

FullSizeRender.jpg

Neste stopp på vandringen er Landsberg am Lech. Jeg er nå sørpe forkjølet så vi ble enig om at Josef skulle kjøre meg til Scheuring slik at jeg skulle få en kortere vandrerute, 5 km kortere, så da ble det kun 16 km i dag. 

FullSizeRender.jpg

Bare så vakkert

FullSizeRender.jpg

På elven er det masse svaner, her representert med to av dem. 

FullSizeRender.jpg

Her er det virkelig sommer.  

FullSizeRender.jpg

I dag så jeg tydelig alpene i det fjerne og torsdag bør jeg være der.  

FullSizeRender.jpg

Endelig fremme.  

Nå bor jeg på Dominikaner klosteret her i Landsberg.  

Nå bor jeg på Dominikaner klosteret her i Landsberg.  

FullSizeRender.jpg

Klosteret er bare vakkert. 

FullSizeRender.jpg

Da jeg kom ved 15.00 tiden så var det første søster (Oberin) Antonia gjorde var å hente drikke til meg og sa at nå trenger jeg hvile. Så mye omsorg😇

FullSizeRender.jpg

Nonnene har en fantastisk flott grønnsakshage.  

FullSizeRender.jpg

Jeg ble invitert til kveldsmesse. Samtidig fikk jeg spørsmål om jeg ville være der i to netter. Det takket jeg nei til.  

FullSizeRender.jpg

Så tilslutt vil jeg hilse med "Große Gott" som jeg blir hilst med her nede av de som jeg møter på min vei.

I dag gikk jeg å tenkte på at jeg syntes det er litt skummelt å gå alene i alpene og ønsket meg veldig noen å gå sammen med. 

Nå i kveld fikk jeg en Messenger fra Torhild min barndoms venninne. Hun spurte om jeg ville ha følge i Syd Tyrol (tankeoverføring?) Så nå har hun bestilt fly billetter og møter med i Brenner 30.okt.🙏 og går med meg en uke. Lucky me🤗